joi, 15 mai 2008

NOUTATI DE LA CNCD....

De vreo luna de zile am primit o citatie la CNCD .Pentru data de astazi. Nu am mai scris nimic pentru ca am considerat ca de acum incolo e cazul celor in drept sa elucideze daca a fost sau nu discriminare.

Dar sa revin la ziua de azi si la prezernta mea de la CNCD. :) Prima surpriza a avut-o avocatul care a reprezentat TVR in fata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii... Nu se astepta sa sa fiu prezent astazi in fata acestei institutii.

Din motive pur tehnice va mai las sa asteptati cateva zile, nu multe - vreo 2-3, pana va voi arata si ceva materiale de substanta, respectiv ceva documente scanate si pt fanii inraiti si ceva inregistrari audio. Si asta pt ca am o nenorocita problema de conectivitate la net legata de placa de retea de la laptop arsa cu marinimie de catre furnizorul meu de internet ( scriu de prin vecini acum, la foc automat).

nu vreau sa va stric pofta de lecturat documente, dar nu ma pot abtine sa nu va spun ca avocatul care a reprezentat TVR_ul in fatza CNCD, precum si Dl Sassu- Presedintele consiliului de administratie al TVR apreciaza ca nu poate fi vorba de discriminare din partea unor membrii ai juriului si ca toti au votat in concordanta cu propriile lor opinii artistice. Huh..." in concordanta cu propriile lor opinii artistice" ? Opinie artistica se numeste ceea ce a spus Dl. Socaciu si Dl. Titus Andrei? Sau...Asta miroase intr-un fel a spalare pe maini si delimitare de cei care si-au putut permite sa afirme cu nonsalanta pe postul TVR ca au preferat sa dea punctajul mai mare unor romani? Vom trai si vom vedea.

In alta ordine de idei.. in maxim 1 saptamana partile, adica eu si TVR ,vor mai depune , daca considera ca e necesar, cate o luare de pozitie, dupa care respectivul dosar intra in dezbaterea finala a Consiliului National pentru Combaterea discriminarii, iar solutia ne va fi comunicata ulterior ( maxim 2 saptamani, parca).

In incheiere, chiar va rog sa nu va suparati pe mine ca nu va arat acum si ceva documente scanate si inregistrari audio, dar promit sa revin cat de curand cu ele.

iosif


PS.
1.M-a amuzat teribil ca avocatul TVR a afirmat ca nu crede ca dl Socaciu si Dl. Titus Andrei sa fi facut vreo afirmatie cu tenta discriminatorie, dar ca se va interesa direct de la sursa. Probabil ca i-ar prinde bine sa citeasca si el cam ce s-a postat pe aici. Ce sa insemne asta? Lipsa de profesionalism avocatial sau pur si simplu a fost indus in eroare sau mai degraba, a fost doar purtatorul de cuvant al presedintelui consiliului de administratie al tvr?

2. Cum comentati recenta declaratie al managerului de proiect eurovision, dl Duma, in care face o afirmatie daca nu mincinoasa, cel putin tragica , si anume ca el -in aceasta calitate de manager de proiect -nu stie care e bugetul acestei participari romanesti la Eurovision?

Numai bine!

2 comentarii:

TVR ne vrea orbi, surzi si muti spunea...

Continuam sa va citim. Asteptam detalii. Urmarim fenomenologia nesimtirii la statul roman.

Unknown spunea...

Stai linistit Iosif, noi suntem rabdatori.Abia astept sa vad ce mai face TVR-ul :))