miercuri, 28 mai 2008

Fanii Eurovision Song Contest saluta...

...reprezentantul Ministerului Justitiei care si-a facut de lucru pe blogul asta. In interes de serviciu? Sau ca la biblioteca publica?



Comment ca va? Tres bien?

Comment t'appele tu?


Ou tu travailles?



Ahaaaa.... Bien venue monsieur... Bien venue...
S'il vous plait... S'il vous plait...

***************************

Si s-a pus omu' pe treaba.S-a bagat la vizitat blogul. Cronometrat ..11 minute si 22 secunde si 7 pagini. Daca le- o fi citit sau doar le-a salvat ca sa le citeasca ulterior..habar n-am. Da' pot sa va zic ca a plecat pe blogul lui Florin.



Florin ai legatura...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Se intampla lucruri...Blogul lui Iosif e vizitat de extraterestri! Mai intai STS, acum Ministerul Justitiei... Mai, sa fie...Nu cred ca e intamplator.

Iosif spunea...

:) Nu stiam ca cei de la STS si cei din Minsiterul Justitie sunrt extraterestrii, dar merci de pont.
Sau poanta, tot aia e in cazul de fata.

bully spunea...

e posibil sa fie prieteni anonimi ai dvs si ai dlui Florin...poate ne ajuta cu ceva informatii din interior , cine stie...sa-i lasam sa se desfasoare ca cine stie ce surprize apar...oricum , geana pe baietzi !!

Iosif spunea...

nu stiu sa am prieteni , chiar anonimi fiind, prin Ministerul Justitiei. M-am amuzat vazand ca a intrat pe blog si ca intr-un timp, cam dublu decat media vizitelor de pe aici, a vizitat vreo 7 pagini. Ori e speedy gonzales reloaded ori a venit sa salveze continutul blogului meu in posteritatea unor file de dosar, dintr-alalt...de MJ.

Vom vedea ce se intampla. Oricum nu cred ca e chiar intamplatoare nici vizita de la STS si nici cea de la Minsiterul Justitiei.

Anonim spunea...

Da domnule Kiss aveti dreaptate! A venit omu', a stat si apoi a plecat spre blogul domnului Budescu! Dar ati vazut de unde a venit catre pagina d-voastra? Nu a venit direct, tastand adresa blogului d-voastra! A venit prin Referring URL! Link-ul apare in acel print screen, doar ca nu apare in intregime. Acesta este:

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction
=user.viewprofile&friendid=341116960

Deci, ati uitat sa precizati ca persoana care lucreaza in cadrul Ministerului de Justitie este fan/fana Biondo! :)

Cu stima,
Chiril Badica

Iosif spunea...

nu stiu daca este fan/fana Biondo. E posibil sa fi fost in vizita de documentare, sa vada ce s-a scris pro-Biondo si contra SRTV. Vom vedea daca va mai reveni pe aici.