luni, 26 mai 2008

Cariera muzicala internationala dupa blocuri...

Si uite ca trecut si Eurovizionul si s-a terminat si cariera internationala a vedetei de cartier Nico. De trubadur nu zic nimic, pt ca poate 'oi avea nevoie de termopane si de unde dreaq mai pup io termopane de la tenoru' in cauza?

Cu durere in suflet trebuie sa recunoastem ca ne-am amuzat copios de vedeta internationala in devenire, cand fugea cu cameramanul dupa ea cautandu-l disperata pe Vlad.

Cu groaza in oki am privit siderat ilustra etalare a jugularei si a celorlalte vene de artista.

Cu spaima in vene si cu stoicism am indurat pe timpul finalei ragetele de artista desavarsita prin bataie de trei ori pe zi si o data la 12 noaptea.

Si cu fericire in suflet ca Dumnezeu ii rasplateste pe toti dupa faptele lor... aprind o lumanare spre pioasa aducere aminte a fiintzelor supranaturale cunoscute sub denumirea de moculozauri.

Sa le fie tzarana usoara dupa un seppuku desavarsit.

Amin!

10 comentarii:

bully spunea...

Cum facem ca poponetzele noastre sa nu mai incaseze in anii ce urmeaza suturi tvr-istice ? Cotizez la ei deci pot sa-mi dau cu parerea...moculestii , socacii , etc sa treaca pe tvr2 de la ora 23.50 pana dimineata , duma & gaschka sa se ceara afara ( omuletul dinaintea lui facea treaba mai buna , parea mai destupat la creier..) , piesa ce reprezinta Romania in orisicare concurs international sa fie aleasa DOAR de public ( nu avem nevoie de specialisti in muzica ) , etc.

Anonim spunea...

Un comentariu excelent, ca de obicei..Domnule Iosif, cred ca ati avea un loc sigur la Catavencu..si eu m-am bucurat din suflet pentru cele intimplate,dar cum stim ca "scroafa se urca in copac",sa nu va mirati la anul daca vom avea parte de aceleasi fete,care acum jubileaza pentru pretiosul trofeu primit de Andrei Tudor.Personal, as fi dat trofeul pentru cea mai buna melodie Serbiei (Zelico este un mare compozitor, el a compus si "Lane moje", care a iesit pe nedrept a doua dupa zbuciumata aia nesuferita de Ruslana)si nu piesei cintata de Bocelli in mizerie cu tanti Aglaia din Ploiesti (individa locuieste la 2 blocuri distanta de parintii mei..). Locuiesc in strainatate si nu prind posturi TV romanesti,dar imi imaginez ca in prostia lor fara frontiere voi iesi toti dinoazurii in fata sa dea vina pe chestii geopolitice,pe vintul care a suflat slab spre moderat din vest in loc sa vina din est,poate incalzirea globala (care le-a diluat capacitatile de rationament votantilor),uitind ca peste 10.000 de persoane cu scaun la cap le-au explicat ca Biondo ar fi facut furori la Belgrad. Ce pacat ca lui madam Nico nu i se mai poate spune "Sic transit gloria mundi",iar despre tarile care vor dori la anul sa fie reprezentate de ea ,cred ca va fi coada mare..Oricum, vorba unui comentator de pe net,simbata seara m-am simtit razbunata..Toata stima si pentru demersurile dumneavoastra si mult succes in lupta cu balaurii..

Iosif spunea...

Nu cred ca as avea loc la Catzavencu. Nu sunt eu de calibrul acelora care scriu acolo. Cu toate astea o mai nimeresc si eu din cand in cand.

In privintza anomaliilor, ce sa ne mai miram? Arheologii au descoperit in Irlanda urmele unei stravechi vegetatii luxuriante; in apropiere de Hunedoara s-au descoperit fosilele dinozaurilor pitici, iar ultima descoperire antologica din domeniul arheo' sunt, tineti-va bine, dinozaurii din TVR.

Cu adevarat uimitor este ca desi nu mai fac si nu mai au oua..ei sunt VII.

Poate s-o gasi vreo minte luminata sa organizeze un traseu turistic " Jurassic Parc" in Calea Dorobantilor 191. Numai ca din pacate, ar trebui sa se asigure turistilor dornici de aventuri cu dinozauri si echipamente de respiratie asistata. Nu de alta dar cu cat urci mai sus im acest Jurassic Parc din Calea Dorobantilor, aerul e tot mai rarefiat si tot mai urat mirositor.
Ca e de la respiratia preistoricilor supranaturali sau de la deodorantul lor...nici nu mai conteaza.

PS. Iarta-ma Mircea Badea, dar nu pot sa nu te parafrazez:
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Anonim spunea...

Bravo dle Iosif, am ras copios la cele de mai sus, insa, din pacate, e tare adevarat ce scrieti!
Oare ei chiar nu se gandesc sa lase locul altor oameni mult mai priceputi si mai talentati si mai putin xenofobi?(de fapt asa zisul lor patriotism invocat n-a fost altceva decat propriile lor interese egoiste).
Ar fi bine s-o faca daca sunt intr-adevar romani patrioti asa cum pretind!
Si poate atunci, si doar atunci, am putea sa ne bucuram cu adevarat de reusita melodiilor romanesti la festivaluri internationale!!!

Mihaela

Iosif spunea...

Apropos de xenofobie, ca tot ai adus vorba de ea. Am sunat pe la sfarsitul lunii februarie - inceputul lunii martie, la un cabinetul unui psihioatru . Mi-a spus ca xenofobia e o boala si ca in principiu nu poti decat sa ii compatimesti si pe xenofobi asa ca si pe claustrofobi, agorafobi sau a altor tipuri de " fobi". Asa ca nu e frumos sa radem de ei, dar e cu mult mai sanatos sa ii trimitem la medic.Si-apoi daca nu e vorba de xenofobie ( boala psihiatrica) e cazul sa vorbim de rasism.Asta ultimul e grav pentru ca e ura premeditata si constienta, pe cand xenofobia e o boala psihiatrica.

Deci... aia sunt xenpfobi sau rasisti?

Unknown spunea...

Ura, ura!!!! Chiar acum la PRO TV Maruta a scapat pastila: comentind cu fam. Fugaru ESC-ul, zice Maruta "ei l-au cintat aici cu 2 zile inainte de selectie (cintecul, care va sa zica) si le-am zis 'De ce nu mergeti acolo (la selectie)?' 'Bai, stii ca ai dreptate?' au zis ei (adica Nico&Mirita), asa o sa facem!" Si-asa a fost povestea... deci melodia a fost clar prezentata inainte de selectie :-)))

TVR ne vrea orbi, surzi si muti spunea...

Xenofobia este condamnata prin legislatie, daca este propagata in media. Deci ce v-a spus la cabinetul psihiatric nu este valabil pt TV, poate doar pentru relatii interumane.

Iosif spunea...

Tare de tot faza cu Marutza. Deci..Marutsa a protejat niste participanti fraudulosi.In consecintsa e si el un mic penal pentru ca A STIUT si A TACUT. Deci i-a protejat. Nu am vazut afirmatia asta in direct, da e interesant de stiut daca a inregistrat cineva memorabila expresie.

Asta e cu adevarat o bomba cu explozie intarziata , pt ca Marutsa, jurist fiind de meserie, chiar nu are nicio scuza daca a stiut si a tacut ca porcul in cucuruz.

Unknown spunea...

Da, l-am auzit "live" pe Maruta; nu-l urmaresc deloc, dintr-o eroare am dat peste el. Nici nu m-asteptam la faza aceea, n-aveam nimic pregatit sa inregistrez:-((...

Iosif spunea...

M-am uitat in regulament ca sa vad care era data limita pentru inscrierea melodiilor. Conditia era ca melodia sa nu fi fost difuzata inainte de 1 octombrie 2007. Daca Marutsa a difuzat melodia pe post, a facut-o inaintea acestei date sau doar cu doua zile inainte de termenul de inscriere a melodiilor in concurs?