vineri, 30 mai 2008

E plina tzara de gunoaie...

De data asta nu se pune problema daca " A fost sau nu a fost?". E clar : E ! . Si nu e vorba doar de gunoaiele care ne sufoca din functiile de conducere, ci e vorba chiar de gunoaiele-gunoaie!

Si ca sa avem si noi un mediu mai curat, ape mai limpezi, un aer mai respirabil si o atmosfera rezonabila, mai trebuie din cand in cand sa ne miscam poponetzul si sa iesim din starea de vegetatie latenta, atat de caracteristica poporului roman.

Asa ca, maine , impreuna cu http://www.maimultverde.com si fundatia Principesei Margareta , ies la curatat gunoaie. La Sinaia. Din albia paraului Peles.

Nu e prima actiune la care particip ca voluntar si nici ultima. Insa imi doresc, din toata inima sa vad ca tot mai multi romani declara razboi deschis gunoaielor.Indiferent de natura lor. Ca si asa...suntem sufocati de duhoarea multor fosile comuniste, a moculozaurilor si a tuturor acelora pentru care bunul simt nu este altceva decat un concept pur teoretic. In tara asta chiar ca e nevoie de o curatenie generala. Indiferent ce ar insemna asta.

Niciun comentariu: