sâmbătă, 24 mai 2008

Pe-o margine de lume?

Huh... Daca as spune ca suntem noi acolo... as fi departe de realitate. Pe o margine de lume sunt toti aceia care s-au incrancenat, ca berbecii, sa trimita piesa " prietenilor" din clanul Tudor.

Europenii au pus intreaga gasca la locul ei..pe o margine de lume.

Multumesc Europa pentru faptul ca m-ai facut sa zambesc seara asta. Multumesc ca prin voturile date altora si nu romanilor, ai facut dreptate in felul tau. Ai dat satisfactie tuturor acelora care au refuzat sa accepte minciuna si hotia. Si pentru asta, iti mai multumesc o data.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Nimeni nu a observat aseara cat de ridicol a falsat Nico? Se forta atat de tare de parca voia sa le spuna tuturor : 'lasa ca va arat eu voua ce buna sunt!'...pana a calcat pe alaturi atat de rau ca l-a crispat si pe Mirita. Iar timpanul intregii Europe a fost violat de trilurile mult prea energice ale divei. Au mai fost si altii care au scrantit-o, dar acolo unde piesa a avut potential, lumea a ignorat dezacordurile auditive...nu a fost si cazul marginii de galaxie.

Anonim spunea...

doamne, ma simt razbunata :))

si mie mi s-a parut ca nico a luat-o razna cu vocea. urla de-a dreptul, dar oricum, a trecut repede, ca erau primii :))

RM

Anonim spunea...

Ma intreb ce vor declara " patriotii nationale" dupa prestatia lamentabila a protejatilor lor?

" noi ne reprezentam prin noi insine" ?
sau " noi ne facem de ras prin noi insine" ?

Parca o si vad pe Marina Almasan iesind din nou pe sticla spunand " noi romanii avem darul de a nu ne sprijini pe noi insine" .

Sa vedem care din cei ce faceau pe patrotii la emisiunea de dupa finala romaneasca vor mai avea curaj sa guitze apoteotic : " Au fost jocuri/voturi politice" . Doamne... Ai facut Dreptate!
:)

Anonim spunea...

Jenant!

Jenant e si articolul scris de Tatiana Solomon in Libertatea :

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=205424

" Un titlu care nu INVINOVATESTE PE NIMENI" :
" Ce rusine!"

si un intertitlu demential :
" Nu i-au ajutat lumanarile aprinse la biserica " .

Tante Solomon...ce rusine ca tocmai tu ai fost cea care ai mizat pe cei doi porumbei de pe marginea prapastiei... si cum spuneai .. " Ce rusine" de la Belgrad.

bully spunea...

Multumesc si eu Europei pentru voturile de aseara , multumesc trupei Biondo care a avut tupeul neobrazat sa incerce sa ne reprezinte ( eram in primii trei cu siguranta...) , multumesc lui Nico si lui Miritza ca s-au facut de rusine ( daca ce am spus noi nu a contat pentru voi , poate vocea batranei Europe e destul de puternica ca sa o luati in seama...) , multumesc clanului Tudor pentru magnifica piesa pe care au facut tot ce le-a stat in puteri s-o trimita la Belgrad ( ii sfatuiesc sa incerce si in anii viitori...macar asa , avem si noi de cine rade ) , multumesc lui Iosif si-l rog sa-si continue demersurile in aflarea adevarului...multumesc tuturor ! Ah , ce bine e sa fii roman cand exista muzica straina !!!

Anonim spunea...

Cum mai merge?

rondul_de_noapte

Iosif spunea...

Dupa vestea absolut minunata de la Belgrad asteptam una si mai si de la CNCD. Nu mai e mult. Zilele astea cica vom mai avea un motiv de fericire.

Sa dea Domnul sa se constate ce e de constatat. Chiar sunt curios cat tupeu sa se mai arate prin lume mai au indivizii in cauza. Ca pe madam Solomon am vazut-o deja si cred ca nu-i soparlitza care sa nu o invidieze mobilitatea cauzata de lipsa de coloana. Numai Solomon sa nu te fi chemat , ca sa semnezi un articol cel putin penibil , rasplatit cu beeep-urile de rigoare de la cei care au o tinere de minte cu orizont mai larg de 24 ore.

Unknown spunea...

Domnule Iosif,

daca tot aminteati despre tupeul celor doi, tocmai poate fi admirat la Antena 1 unde sint invitati :-))) Desigur, cu tupeul cu tot...