miercuri, 27 februarie 2008

Nico & Miritza ...profesionisti pana in panzele albe...



Vai cat am mai putut sa rad de profesionistii astia doi, cu Miritza pe post de translator. Si tot asa..vai cat de mult m-am intristat pt ca astia doi, translator si pisica, deja sunt in fata camerelor de luat vederi din strainatate si se fac incet dar sigur de ras.

4 comentarii:

Mucka! spunea...

PENIBIIIIIIIL!!!!!!nico lasa-te de interviuri k esti penibilaaaa!!!!

apostol veronica spunea...

nu imi vine sa cred ce atitudine au la acest interviu....el cu mainile la piept,ea cu mainile prin par....oricum daca ar fi sa interpreteze un psiholog gesturile lor sigur ar spune ca au ceva de ascuns....sunt nelinistiti....iar de engleza ce sa mai zic?...sunt jalnici...daca stii ca nu ai cunostinte de engleza iti iei nene un translator cu tine si nu te faci de ras in fata oamenilor.RUSINE....SUNTETI PENIBILI.

Iosif spunea...

Asta este inca o dovada a profesionalismului celor care ii promoveaza tot timpul ca pe adevarate valori si ii baga pe gat la tot europeanul "ca ce valori nestemate sunt ei"

gia spunea...

Nico in acesti 6 ani de participare la Eurovision nu a avut destul timp sa invete cursiv si corect engleza?(daca este asa de important sa ne reprezinte dar in primul rand sa se promovarea prin acest concurs).