marți, 26 februarie 2008

Catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii



Cu maxima operativitate am fost sunat de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si mi s-a comunicat numarul de inregistrare al sesizarii de mai sus:

3398/27.02.2008

In concluzie... o parte din autoritati incep sa isi faca treaba. Mi s-a comunicat ca in maximum o saptamana mi se va raspunde la sesizare !

9 comentarii:

moniq spunea...

Chiar ma gandeam domnule Iosif de ce sa nu treimitem catre cncd nimic, daca cei de la Tvr ne zic ca nu este plagiat, ok , probabil ca noi suntem niste mari necunoscatori, prosti de-a dreptul.....insa sa fim seriosi cu partea discriminarii ce ar putea sa mai spuna? Avem dovezi clare de discriminare...a vazut o tara intreaga cum sustineau sus si tare ca nu vor straini, vor ROMANI...........
dar noi ce suntem domnule Iosif?

Iosif spunea...

pey aici e toata chestia: Daca nu merge pe plagiat , sa vedem pe discrimnare. Faza cea mai tare e ca raspunsul vine intr-o saptamana si daca este favorbail in sensul ca se constata discriminarea, cerem pur si simplu eliminarea notelor acordate de membrii care au discriminat. Si atunci... pica exact aia care le-au dat notele cele mai mici celor de la Biondo. Si la renumararea punctelor BIONDO este pe primul loc.

Sic transit gloria mundi!

TVR ne vrea orbi, surzi si muti spunea...

Domnule Iosif, te rog, fa in asa fel incat sa vada montajul de la http://www.youtube.com/watch?v=V_Sd6veZz7s sau macar transcrie-le cateva replici, ca avem dovada inregistrata!

Mult succes!!

DeeDee spunea...

Foarte bine faci! Iti doresc mult succes. Sa se faca dreptate! Daca nu s-a putut cu frumosul, o sa se poata cu legea. Daca n-o fi si aia corupta... dar sa nu cobesc. Jos rasistii!

Iosif spunea...

pey este si la mine pe blog , pe pagina principala, mai jos putin.

Unknown spunea...

Prin regulament se spune ca "Textul cantecului castigator trebuie sa aiba traducere in limbile franceza si engleza."
e destul de ambiguuuuu pt ca nu intelegi daca aceasta piesa trebuie sa aibe doar o traducere in franceza si engleza sau trebuie interpretata in aceste limbi....parca se aude ceva si in italiana.....chiar vrem sa aratam ca stim toate limbile....ce sa mai inteleaga telespectatorii din celelalte tari cand or auzi melodia sau o vor canta numai in elngleza?....si aici nu e discriminare? ca la cat de patrioti sunt nu au votat o piesa in limba romana.....sa fim seriosi....multumiri pentru adresa catre cncd

maddycat02 spunea...

Sunt foarte bucuroasa ca ati sesizat si CNCD.Va felicit!Cum spuneati si dvs..daca nu merge partea cu sesizarea la parchet, macar sa mearga partea cu discriminarea!Astept cu mult interes verdictul CNCD!

Morten spunea...

Iosif am o nelamurire in legatura cu PrintScreen-ul mesajului trimis la CNCD...cate link-uri ai atasat acolo, 2 sau 3?

Primul link al tau mi se pare inconsistent la prima vedere...arata ca 2 linkuri alipite (unul pt youtube si celalalt pt blogul tau), dar poate ma insel eu... :D
Daca linkurile puse de tine functioneaza, atunci te rog sa sari peste acest comentariu. Bafta!

Iosif spunea...

linkul respectiv functioneaza.