marți, 4 martie 2008

Din ciclul "Ce face pisica in nisip?", partea a 10-a

Cica ce se naste din pisica , soareci mananca. Asa si cu A, Tudor. O stire de ultima ora spusa la ureche de catre un om de radio suna cam asa: " max schneider

Ionel Tudor
Domnilor, va amintiti oare ca si dl. tatic Ionel Tudor a copiat piese pe vremea lui Ceausescu? Exemplu: "How Am I suppose to live without you" a lui Michael Bolton aparea in varianta romaneasca, interpretata de Mioara Feraru, iar la muzica si text scria: Ionel Tudor, Andreea Andrei. Nu sunt vreun "dusman" de-al lui, sunt un simplu om de radio."

Interesant, nu? Pt conformitate http://www.gardianul.ro/comentariu-110016.html#cm126536.

Deci..modelul profesional urmat de tanarul "gogosar expert" era cel al tatalui. E explicabil atunci.

4 comentarii:

denise spunea...

A trecut o saptamana de cand s-a facut sesizarea de discriminare.Parca trebuia sa se raspunda intr-o saptamana de catre Consiliul National pentru Discriminare.Aveti idee cand vom primi raspunsul?Ati mai aflat ceva nou referitor la asta?Multumesc anticipat.

Iosif spunea...

Astazi am fost plecat la Pitesti si m-am intors in jurul orei 17.30. E mult prea tarziu sa sun acum acolo, dar dimineata voi suna iarasi. Oricum..ar fi bine daca ar suna mai multa lume ca sa intrebe ce se aude cu sesizarea cu nr 3398/27.02.2008 .
Probabil ca daca vor vedea ca suna lumea se vor grabi sa dea un raspuns.

elly spunea...

Nu e singurul care a facut asta. Ori isi treceau numele lor ca si compozitori ori pe disc scria "repertoriu international"

bully spunea...

aseara la Hpapy Hour a lui Maruta cei 10.301 semnatari ai petitiei au fost razbunati : invitata la emisiune a fost prima castigatoare a Cerbului de Aur ( 1969 ) dna Luminita Dobrescu , care intrebata fiind cu cine a tinut in finala si pe cine vedea ea ajuns la Belgrad ( ptr Eurovision , se intelege ! ) a raspuns : Biondo ! A spus ca nu pricepe in ruptul capului cum poate o piesa care nu prinde la public , nu are ceva aparte , ca piesa lui Nico & Vlad sa reprezinte Romania si nu intelege cum a putut Socaciu sa dea nota 7 celor de la Biondo...comentariul lui Maruta a fost devastator : " se cunoaste ca stati afara , nu trebuie sa va ganditi daca nu suparati pe cineva , sau sa am grija ce spun "...etc...urmariti emisiunea...m-am simtit super !!!