marți, 4 martie 2008

Din ciclul "Ce face pisica in nisip?", partea a 8-a

De cand TVR-ul a apelat la UCMR-ADA ca sa expertizeze melodia lui A . Tudor daca este sau nu plagiat, m-am tot intrebat care sunt motivele care l-au indemnat pe Moculescu sa aiba o iesire atat de vehementa si categorica , atat in emisiunile de dupa respectiva finala, cat si in calitate de presedinte al Comisiei Profesionale a UCMR-ADA.

La inceput am fost foarte intrigat cum un compozitor cu ceva realizari poate sa nu inteleaga niste chestiuni elementare, de altfel cuprinse in statutul Asociatiei din care face parte, referitoare la faptul ca aceasta Comisie Profesionala nu poate da verdicte ci doar OPINII? Pana la acest scandal al Eurovisionului il creditam pe dl. (?) Moculescu cu Buna Credinta . Acum pot sa spun doar de ce nu il suspectez pe dl. (?) Moculescu: nu il suspectez de prostie.

Pentru unii e iar pentru altii nu e ciudat continutul articolului aparut azi in 7 PLUS avand ca tema niste datorii financiare ale acestui domn (?). Daca lucrurile acestea sunt adevarate pot presupune ca unul din motivele ultimilor manifestari publice ale compozitorului H. Moculescu au ca finalitate obtinerea unor avantaje materiale cu care sa isi poata plati ( sau nu) unele din datoriile sale sau pentru a-si satisface placerea (dependentza?) de jocuri de noroc? Daca este sau nu dependent de acestea sau de orice altceva, daca integritatea psihica e deplina sau nu ne spune poate Dl. (?) Moculescu in persoana.

Nu vreau sa comentez in niciun fel lucrurile spuse de fosta lui sotie referitoare la profilul psihologic al acestui individ, dar din punctul meu de vedere HM e are o personalitate puternica,insa cu Caracterul nu sta prea stralucit.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pana la urma se mai poate rezolva ceva sau nu ?