luni, 3 martie 2008

Din ciclul "Ce face pisica in nisip?", partea a 7-a

Cica Nico si Miritza au obtinut un succes enorm in Grecia. Daca autorul articolului din Evenimentul zilei s-a referit la muzica e intr-o regretabila eroare. Insa daca s-a referit la succesul celor doi in calitate de comedianti, nu s-a inselat deloc. Unii au ras cu lacrimi iar altii au ras pana au dat in plans.

Si ca sa moara de invidie Mr.Bean, pt ca Charlie Chaplin, Louis de Funes si Benny Hill deja au facut-o la propriu, va reamintesc una dintre prestatiile absolut siderante ale celor doi:

3 comentarii:

Mihaela spunea...

In primul rand e de remarcat pozitia lor fizica: nu mai aveau grecii pe-acolo scaune sau de ce stateau asa bagati unul intr-altul? Sau tb sa-ntelegem ca relatia dintre ei e mai mult decat profesionala? Ca daca amintesc aici si afirmatia lui Nico catre Vlad "am totala incredere in tine, ma bucur ca SUNT CU TINE" si nu ca, CANTAM IMPREUNA, pai atunci chiar tb sa credem ca e mai mult la mijloc. Dar... treaba lor, sunt majori! Asta una la mana. Al doilea lucru care frapeaza e acela ca Nico rade continuu de parca, scuzati-ma, ar fi consumat inainte alcool, si nu putin! Sau o alta explicatie ar fi aceea ca succesul de-a reprezenta tara la ESC a facut-o sa nu se mai poata controla. Oare chiar asa sa fie??? Ea stie doar CUM a castigat!!! Ea stie f.bine care sunt discutille si parerea marii majoritati a oamenilor din tara, lucruri cunoscute la fel de bine si in strainatate. Deci m-as fi asteptat sa o vad intr-o tinuta mult mai serioasa si mai responsabila, mai inteleapta. Ca nu stie cursiv engleza, ce sa mai spun..., dar ar fi putut sa-si ia cu ei un translator si apareau mult mai demni in fata lumii. Vlad Mirita a incercat el sa mai ridice un pic nivelul discutiei prin faptul macar ca nu radea necontrolat ca Nico si ca stia mai bine engleza. Dar... in ansamblu, Nico a dovedit ca e mai "puternica" si astfel interviul a devenit unul de ras, de rasul lor si-al lumii intregi!

Iosif spunea...

Eu cred ca e vorba de lipsa de profesionalism. Nu vreau sa fiu malitios, dar cred ca Nico in momentele alea isi constientiza lipsurile si incerca sa se ascunda sau sa ascunda ceva. De parca ar fi putut face asta.

Daca ea se bucura ca e impreuna cu Miritza, nu e problema mea. Cel mult e prolema sotzului ei. Pe mine nu ma priveste absolut deloc.

Cea mai hazlie chestie legata de Nico e ca ea vrea sa aiba o "cariera internationala" dar habar nu are cum sa dea un interviu in limba engleza. Daca ea intelege prin "Cariera internationala"unul -doua spectacole in Rep. Moldova, o creditez cu sanse de succes pt ca singura limba straina in care s-ar putea face inteleasa e limba moldoveneasca. Dar cine stie?...poate si pt asta ii trebuie un translator.

ramona spunea...

ce zici tu, iosif, e grea si moldoveneasca, nu de alta, dar ea e olteanca, iar in moldova nu se mananca praz :)) scuze, n-am vrut sa fiu rea, dar chiar sunt destule expresii in moldoveneasca pe care nu le-ar intelege si ar avea nevoie de translator, desi nu cred ca miritza ar mai face fatza de data asta :))
numai de bine! imi place sa citesc blogul tau si abia astept ca tvr sa-si ceara scuze public pentru felul cum i-a tratat pe romani si pe suedezi la finala nationala a eurovision 2008.